Over ons

Even voorstellen

Wij zijn Peter en Mieke Oerlemans en samen met onze drie dochters (Darcy, Kate-lynn en Lyzanne) wonen wij op dit prachtige melkveebedrijf aan de rand van Bergen op Zoom. 

Wij houden hier gemiddeld 80 stuks melkkoeien, 60 stuks jongvee en 30 stuks vleeskoeien.

Het werk, op dit veelzijdige bedrijf, doen wij met ons gezin samen.

De boerderij ligt in een prachtige omgeving midden in het bos. Wij willen iedereen graag mee laten genieten van de rust en het uitzicht waar wij iedere dag weer mee mogen ontwaken. 

De groei van ons bedrijf

Door de jaren heen is ons bedrijf op meerdere vlakken gegroeid. Deze groei bestaat uit verschillende neventakken waarbij ons melkveebedrijf de basis is. 

#

Boerderijwinkel

In 2001 zijn wij begonnen met de opstart van de boerderijwinkel. Dit begon met de verkoop van een paar eieren en een kistje appels en is inmidels uitgegroeid tot een breed assortiment. 


Meer informatie

#

Zorgboerderij

Sinds 2004 zijn wij zorgboerderij.

Dit is begonnen omdat we de rustgevende omgeving en het warme familiebedrijf wilde delen met mensen die daar in hun eigen omgeving iets in te kort kwamen.

Onze zorgboerderij biedt dagbesteding en ambulante begleiding aan diverse doelgroepen.


Meer informatie

#

Terras

In 2011 is bij onze winkel een terras gekomen. Hier kunt u genieten van de rust onder het genot van een heerlijk kopje koffie of iets anders lekkers van de kaart. Sinds vorig jaar is hier ambachtelijk zelfgemaakt ijs aan toegevoegd. De plannen voor aankomend jaar zijn om de hoeveelheid zitplaatsen binnen te vergroten en de verbouwing van de winkel af te ronden.


Meer informatie

#

Kinderfeestjes

Ook organiseren wij al een aantal jaar kinderfeestjes en hebben wij een avonturenbos met blotevoetenpad tegenover de boerderij. Hier kan jong en oud plezier beleven. 


Meer informatie

Lees ook het bijbehorende artikel over onze boerderij