Boerderij Den Hof

Leuk dat je belangstelling hebt voor onze Zorgboerderij!

Wij zijn de familie Oerlemans en hebben vanaf begin 2004 een Zorgboerderij op ons prachtige melkveebedrijf.
Dit is begonnen omdat we onze rustgevende omgeving en warme familiebedrijf graag willen delen met mensen die daar in hun eigen omgeving iets in tekort komen. 

Tot eind 2014 hebben we als Zorgboerderij gewerkt met mensen met een verslavingsprobleem (in samenwerking met Novafarm). Nu bieden we onze dagbesteding ook aan voor mensen uit andere doelgroepen; hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan arbeidsre-integratie, mensen met burn-out klachten et cetera.

Novafarm blijft nog steeds een deel van ons uitmaken maar sinds januari 2015 zijn we als Zorgboerderij zelfstandig gegaan onder de naam Boerderij Den Hof.

We hebben als streven om mensen weer meer in contact te brengen met hun eigen krachten, grenzen te leren herkennen, erkennen en verleggen. Dit kan door te werken met en voor de dieren, de moestuin en de landerijen, het koffieterras en onze boerderijwinkel.

De betrokkenheid en familiale sfeer draagt enorm bij aan de veilige omgeving die we proberen te zijn als Zorgboerderij zodat ieder aan zijn doelen kan werken en het traject bij ons tot een succes kan maken. 

Het gemakkelijkst en leukst is het natuurlijk om je persoonlijk hier van alles over te vertellen en te laten zien, dus bel ons of kom gerust een keer langs.

Graag hopen we je een keer te mogen verwelkomen op onze Zorgboerderij als jij daar baat bij zou kunnen hebben.